Tervezőgrafika mentorálás

Ha az alapoktól indulnál úgy az alap tervezőprogramok elsajátításával kezdjük, majd körüljárjuk a grafika különböző területeit egy kb. fél-egy éves tanmeneten keresztül.
Ha már grafika szakképzésből érkezel vagy több tapasztalatod van és egyetemre felvételiznél, akkor a munkáid átválogatásával és egyénileg kitalált feladatokkal haladhatunk az általad kiszemelt cél felé.
Egyetemre felvételiznél vagy belkósoltnál a grafika rejtelmeibe? Az alapoktól indulnál vagy csak pár tanácsra lenne szükséged a portfóliód tökéletesítéséhez? 4 éves oktatói tapasztalattal igyekszem a rendelkezésedre állni.

Weiszer-Mark-Mentoralas-Lakos-Mate-3
Weiszer-Mark-Mentoralas-Lakos-Mate-1

Több mint 3 éves grafika oktatói tapasztalattal, friss szakmai szemléletmóddal várom a jelentkezésedet akár egyszeri portfolió tanácsadásról, akár rendszeres felkészülésről legyen szó.

A MOME tervezőgrafika BA és MA képzéssel párhuzamosan, felvételi előkészítéssel és grafika oktatással foglalkozom olyan helyeken, mint a PreMOME, Felszabtér Rajziskola és Budai Rajziskola. Az utóbbi két éven a fentebbieken felül vállalok különórákat is 1,5 órás alkalmak keretében, ahol szinttől függően egyéni igényekhez igazítva zajlik a szakmai mentorlás. A cél lehet akár a szakma elsajátítása, akár az egyetemi felvételire való felkészülés. Az órák online zajlanak hétköznap egyéni időpontokban.

Weiszer-Mark-Mentoralas-Lakos-Mate-2

Rendszeres alkalmak :
4 × 1,5 óra

Egyszeri konzultáció:
1,5 óra

További részleteként keress a +36-30/333-7294-es telefonszámon vagy a weiszermark@gmail.com e-mail címen!

© Weiszer Márk 2023 | Minden jog fenntartva.

Back to top Arrow
View