FNFN_2-copy
3

A 2020-ban második alkalommal megrendezésre került MOME Movement pályázat keretein belül Vezendi Vanessza designkultúra szakos hallgatóval, közösen készítettünk a Fedél Nélkül számára új borító és layout grafika terveket. A grafikai világ kialakítása során a hajléktalan emberekkel szemben felállított sztereotípiák ledöntése volt a cél. A magazin addigi bulváros borítóját egy irodalmi/művészeti magazin imázsára cseréltük, amely jobban tükrözi a lap tevékenységét. 

Free_A4_Brochure_Mockup_22

A specifikusan a Fedél Nélkülnek készül karakterek úgy kerültek megtervezésre, hogy a betűszemek tengelyei a borítón szereplő kép közepére mutassanak.
A terjesztők a lap árusitásából tartják fent magukat és mivel általában visszatérő vásárlókkal rendelkezniek így a különböző lapszámok között fontos a jó megkülönböztethetőség, ami a borítón megtalálható erőteljes keretet és annak domináns színhasználatát eredményezte.
További vizuális elemként egy illusztrált figura is helyet kapott elsősorban a közösségi médiás kommunikációban, valamint a magazinok hátoldalán, mint a lap figurája.

FNFN_2-copy-2-1
Free_A4_Brochure_Mockup_5
Free_A4_Brochure_Mockup_81

© Weiszer Márk 2023 | Minden jog fenntartva.

Back to top Arrow
View